Engleza pentru copii

Engleza MultiSensory – Program multisenzorial in limba engleza pentru copii, atotcuprinzator, dezvoltat si facilitat de prof. formator si autor Ana-Maria Sulu.
Activitatile din cadrul atelierelor sunt atractive, interactive si experentiale, se pune accent pe dezvoltarea cognitiva, motrica si senzoriala. Toate activitatile sunt de tipul hands on activity.
Program bazat pe Teoria Inteligentelor Multiple astfel incat stiind ca fiecare copil invata intr-un ritm si stil propriu clasele integreaza o varietate de activitati:
interactiune, jocuri de role-play, self-regulation games, explorare senzoriala, muzica, miscare, dans, activitati de arts & crafts, story-telling.
Materialul didactic este vast si adaptat fiecarei clase in parte (flashcards, mini books, bete ritmice, instrumente muzicale, esarfe colorate, cosuri senzoriale/ sensory bins, jocuri de memorie/ potrivire/coordonare/recunoastere, de tipul recognize, mix & match, jocuri si cantece cu parasuta) informatia fiind astfel usor intergrata de catre cei mici.

* Program Engleza MultiSensory (0-3 ani) cu participarea unui adult.

*  Program Engleza MultiSensory (3.5 -7 ani)

 

6ff61910b427817488cf7c5f13edea89

Activitati desfasurate in cadrul claselor:

* activitati de socializare * jocuri comunicative

* jocuri de rol * proiecte individuale si de grup

*prezentari audio-video * activitati de arts & crafts

 * activitati de „handwriting”* lectura- „mini books”

* sensory play (vezi beneficiile aici:

Learn English through Sensory Play

Beneficii activitati:

* stimuleaza si dezvolta inteligentele multiple
* dezvolta imaginatia si creativitatea
* dezvolta vocabularul si abilitatile sociale.
* copiii se distreaza, devin relaxati si increzatori

Copiii invata limba engleza prin joaca si explorare iar activitatile din cadrul programului (0-3 ani) vizeaza conectarea copil-parinte, timp special, de calitate si multa creativitate!

mini

Club Engleza pentru copii (3.5- 7 ani) descriere: Activitati educativ-creative in limba engleza. Clasa de conversatie si socializare, jocuri de role-play, jocuri de memorie, story telling, activitati de arts& crafts. Clasele se desfasoara dupa-amiaza in timpul saptamanii.

grup englezadenota10.ro

Inscrieri/Colaborari

office@englezadenota10.ro

Locatie- Pipera/Voluntari

 

Engleza pentru Scolari

Se ofera pregatire/meditatie personalizata elevilor in vederea obtinerii unor certificate Cambridge (YLE, KET, PET), pregatire Bacalaureat sau pur si simplu se doreste o imbunatatire a cunostintelor deja existente. Experienta in invatamant si interactiunea pe parcursul carierei cu diferite medii si grupuri sociale imi faciliteaza atingerea potentialului maxim al fiecarui elev, sedintele fiind interactive si adaptate fiecarui elev in parte.Se lucreaza dupa diverse culegeri: book & workbook. Acestea se comanda dupa evaluarea si stabilirea nivelului de cunostinte, care  se face gratuit, de regula, in prima sedinta.

clip_image_degree_12

 De ce Engleza MultiSensory?

*   Pentru maniera eficienta si atractiva care reuseste sa trezeasca interesul copiilor pentru limba engleza!

ENGLEZADENOTA10

 sensory activity englezadenota10.ro
               
               
Publicatii proprii:

Culegerea “Together” vine in intampinarea parintilor care se implica activ in procesul de educatie al copiilor lor.
Culegerea” Together” este editia revizuita si adaugita a cartii “Learn to be the best” aparuta in anul 2007.

Scopul culegerii este acela de a veni in ajutorul parintilor si copiilor, facand invatarea unei limbi straine cat mai facila si atractiva. Metoda este extrem de eficace iar culegerea va ofera posibilitatea de a invata pas cu pas alaturi de copilul dumneavoastra.

Cartea este structurata pe capitole, astfel incat pentru adulti exista un capitol foarte bine detaliat cu aspecte din gramatica limbii engleze cu aplicatii si teste de verificare iar pentru elevi, capitolele sunt destinate pentru a invata limba engleza prin metode atractive si eficiente facand apel la: imbogatira vocabularului, utilizarea lui in contexte diferite, redactarea unor texte cat si posibilitatea de a retine notiunile invatate cu ajutorul reprezentarilor grafice ce urmeaza a fi colorate.

Cuprinsul cartii il puteti vedea pe site-ul nostru: http://www.englezadenota10.ro

Comanda carte pe:

  http://www.deltacart.ro/carte/together–engleza-pentru-tine-si-copilul-tau-id203

Lasă un comentariu