Engleza MultiSensory 2016-2017

Engleza MultiSensory- Program Multisenzorial de invatare a limbii engleze deschide noul sezon de activitati, cursuri si evenimente pentru copii!

Folosind metoda LTP(Learn through Play)fiind considerata cea mai buna solutie de invatare a unei limbi straine, copiii invata limba engleza intr-un mod facil, creativ si diversificat! Clasele se bazeaza pe interactiune, jocuri de role-play, explorare senzoriala, muzica, miscare si dans, activitati de arts & crafts, story-telling. Temele propuse se schimba astfel, saptamanal. Periodic sunt organizate Petreceri tematice si Ateliere de gatit!

* Club Engleza pentru copii (2-3 ani impreuna cu un adult)
* Club Engleza pentru copii (3.5- 7 ani)
* Kids Yoga (3-6 ani) 
* Family Yoga

english club 2016

Englezadenota10.ro

Beneficii activitati:

* stimuleaza inteligenta emotionala
* dezvolta imaginatia si creativitatea
* dezvolta vocabularul si abilitatile sociale.
* copiii se distreaza, devin relaxati si increzatori

Club engleza pentru copii 2-3 ani descriere: Activitati educativ-creative in limba engleza. Copiii invata limba engleza prin joaca si explorare iar activitatile propuse vizeaza conectarea copil-parinte, timp special, de calitate si multa creativitate!
In fiecare Sambata de la 11:00-12:00

Club Engleza pentru copii (3.5- 7 ani) descriere: Activitati educativ-creative in limba engleza. Clasa de conversatie si socializare, jocuri de role-play, jocuri de memorie, story telling, activitati de arts& crafts. Clasa se desfasoara dupa-amiaza in timpul saptamanii.

Ne gasesti aici: https://www.facebook.com/EnglezaMultisensory.17/?fref=ts

Inscriere copii (2-6 ani): 0757 525 372, office@englezadenota10.ro
Locatie- Pipera/Voluntari

Lasă un comentariu